NO / EN

Vårt mål

Vi er en forening som har som mål å fremme utendørs bordtennis. Vi ønsker å å få flest mulig til å plukke opp racketen og dra ut til nærmeste utendørs bord for å spille.
Om du er ung eller gammel, erfaren eller nybegynner, alle kan spille med litt øvelse!

Hvordan begynte det hele?

Midt i Oslo, nærmere bestemt ved bordtennisbordene på Schous plass, har det i løpet av de to-tre siste årene oppstått et sterkt og uvanlig fellesskap. Det som tidligere var en oversett plass uten særlig mye liv, har nå blitt et livlig møtested for oss pingpong-entusiaster.

Vi ble en del av Schous, og har gjort plassen til et trygt rom for sosialt samvær og lek. Vi er en eklektisk blanding av mennesker med stort spenn i alder, og vi kommer fra alle ulike steder i verden. VI er sammensatt av svært forskjellige mennesker, og man ville kanskje tenkt at det var usannsynlig at vi ville henge sammen. Men vi har én felles lidenskap - Å spille bordtennis utendørs.

I dag er Schous blitt synonymt med integrering, utveksling mellom ulike aldersgrupper, og inkludering. Schous fungerer annerledes enn andre parker. Bordtennisbordene tilhører ikke den eller de som spiller en time eller to. Bordene tilhører alle, og vi roterer slik at alle skal få slippe til. Hvis du kommer alene til Schous med racketen din, kan du be om få spille og stille deg i kø.
Nykommere vil bli invitert inn. Det er som regel alltid noen som spiller på Schous, og det er noe av det fine - Du trenger ingen partner, du kan bare komme og du vil finne noen å spille med. Du kan være spontan, og du trenger ikke planlegge. Hvis du får lyst til å spille er det bare å ta med seg racketen, dra til Schous, og du vil møte en likesinnet venn.

Det er dette vi ønsker å gjenskape over hele Oslo. Vi vil fremme dette sosiale møtepunktet i tilværelsen - Et trygt og inkluderende sted hvor det er gøy å være, og hvor bånd knyttes. Dette unike fenomenet oppstod i Oslo på grunn av bordtennis, og vi ønsker å utvikle det videre. Hjelp oss ved å bli medlem, og la oss bygge verdens største utendørs ping pong-fellesskap!